Labdarúgás

2023.03.29. 07:00

Idegenben szerepelnek NB III.-as csapataink

A hétközi fordulóban ezúttal sem számíthatnak sétagaloppra vármegyénk együttesei.

Jegesi László

A kék mezes tiszafürediek három vereséggel a hátuk mögött várják a csütörtöki, Pénzügyőr elleni mérkőzést

Fotó: Pesti József

Keleti csoport

DEAC–Jászberény

Hiába próbálta megismételni Putnok elleni teljesítményét a Jászberény a Körösladánnyal szemben a Keleti csoportban a hétvégén, súlyos vereséget szenvedett hazai pályán. Ezúttal a DEAC ellen próbálnak szerencsét, ám a valószínűleg tartalékosan felálló berényiektől még a tisztes helytállás is nehezen elvárható.

Hajdúszoboszló–Karcag

Bár a Hajdúszoboszló sem muzsikál mostanában túl fényesen, a Füredet azért legyőzte két héttel ezelőtt. A Karcag sem fut túl jó szezont tavasszal, ám a legutóbbi két vereségét a DEAC és a BVSC ellen szedte össze. Papíron hazai pályán kicsit esélyesebb a Szoboszló, de ehhez a kunságiaknak is lesz egy-két szavuk.

Pénzügyőr–Tiszafüred

A tabellán észlelhető tülekedés miatt – a harmadik DEAC és 17. Kisvárda II. között 12 pont különbség van – nehéz megtippelni a meccsek kimenetelét. Nincs ez másképp ezúttal sem, az, hogy az átlagos formát nyújtó Pénzügyőr, vagy az utolsó három meccsét elveszítő vendég Tiszafüred kerekedik felül, netán döntetlen lesz, csütörtökön kiderül.

Közép csoport

Újpest II.–Szolnoki MÁV

Játékban nagyot lépett előre az utóbbi hetekben a Szolnoki MÁV a Közép csoportban, ráadásul legutóbb már a gólok is jöttek Horváth Csabáéknál. Támadásban ezt a formát kell átmenteniük szerda délelőttre, hátul pedig zártabban kell védekezniük a hetedik Újpest II. ellen, mint azt tették hétvégén az utolsó fél órában. Ez esetben egy bravúros vendégszereplés sem kizárt.

A Jászberény és a Karcag szerdán 16, a Szolnok 11 órakor kezd. A Tiszafüred csütörtökön lép pályára 16 órai kezdéssel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában