Labdarúgás

2023.03.05. 19:30

Megszakadt a Szolnoki MÁV tavaszi veretlensége

Sokáig tartotta magát ugyan Horváth Csaba együttese, végül az Iváncsa nyerte a találkozót.

Jegesi László

Három meccs után kaptak újra gólt a szolnokiak, azonban ez vereséghez is vezetett az Iváncsa ellen

Fotó: Szolnoki MÁV FC Facebook oldala

Közép csoport

Az első félidőben nagyszerűen helytállt a második helyezett vendégeként a Szolnoki MÁV együttese. Mindössze egy lehetőséget teremtett Csáki kapuja előtt az Iváncsa, Horváth Csaba együttese egy hajszállal még jobb teljesítményt is nyújtott ebben játékrészben, mint ellenfele. A folytatás első részében is remekül helytállt a csapat, és sokáig úgy tűnt, hogy ezúttal is megőrizheti kapuját a góltól.  Nem így lett, egy elkerülhető találatot kapott a védelem egy pontrúgásból, amelyet a véghajrában egy másik is követett, miután a gárda a gólszerzés reményében kitámadott.

Iváncsa KSE–Szolnoki MÁV 2–0 (0–0)

Iváncsa, 300 néző, vezette: Iványi Gábor (Jakab, Aczél)

Szolnok: Csáki - KÓPIS, Kis B., Szabó R., Gohér - TISZA, LENGYEL (Iván M. 81.), Rokszin (Lakatos 77.) - Antal G. (Pelles 70.), Barna V., Tömösvári. Edző: Horváth Csaba.

Gólszerzők:  Barta (78.), Bányai (89.)

Horváth Csaba: – Több volt ebben a mérkőzésben, úgy érzem, hogy a mutatott játék alapján egy pontot megérdemeltünk volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában