Labdarúgás

2023.03.19. 20:07

Pont nélkül maradt a Karcag Debrecenben

Nem termett babér NB III.-as csapatainknak a hétvégén, ám valamennyien kalkulálható vereséget szenvedtek. A Karcag hamar kétgólos hátrányt szedett össze a DEAC elleni mérkőzésén, majd emberhátrányban már esélyük sem volt pontot szerezni.

Jegesi László

A karcagi Nagy Nobert (kékben) és csapattársai már csak az eredmény után futottak a második félidőben, a DEAC otthonában

Fotó: deac.hu

DEAC–Karcagi SE 2–0 (2–0)

Debrecen, Egyetemi sporttelep, 300 néző, vezette: Práth Dávid (Kondákor, Végh)

Karcag: Fedinisinec – Pap Zs., Éles (Misák 53.), Nikic, Nagy Z. (Szentannai 53.) – Szabó L. (Ballók V. 82.), Virág, Kovács D., Nagy N. (Gyönyörű 75.) – Maruscsak (Juhász M. 75.) Tóth G. Edző: Igor Bogdanovics.

Gólszerzők: Kerekes (19.), Virág G. (25.)

Kiállítva: Tóth G. (66.)

Karcagi helyzetekkel indult az a presztízs rangadó, amelyen a csapatokat szinte kivétel nélkül debreceni játékosok alkották. A vendégek góllal nem, csak kapufával tudták meglepni ellenfelüket, az első valamire való lehetőségből azonban a DEAC megszerezte a vezetést. Majd tíz perc múlva megduplázta előnyét, ami már előre vetített egy esetleges hazai sikert.

Fordulás után meghatározta a játék menetét a vendéglátó vezetése, majd a játékrész közepén történt kiállítás. Emberelőnyben a hazai együttes több ziccert is kialakított, de az eredmény már nem változott.

Sándor Tamás, a DEAC edzője: – Egy jó csapat ellen győztünk, a kiállítás után pedig több gólt is szerezhetünk volna, de nem vagyunk telhetetlenek.

Igor Bogdanovics: – Csalódott vagyok, mert nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk és gyakoroltunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában