Vívás

2023.03.29. 17:30

Régiós versennyel indult a szezon Szolnokon

Rózsa Róbert

Nyolc klub 206 versenyzője indult a B. Nagy Pál Sportcsarnokban rendezett regionális tornán

Fotó: Facebook.com / Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola

Vívás Bár már jócskán tart a versenyszezon, a Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola versenyzői idén először léphettek pályára hazai páston a múlt hétvégi korosztályos párbajtőrversenyen.

A B. Nagy Pál Sportcsarnokban rendezett, saját szervezésben életre hívott viadalon elsősorban a B kategóriás fiataloknak nyújtottak lehetőséget azzal a céllal, hogy megismerkedhessenek a versenykörülményekkel, szokják a tornák hangulatát, és hogy versenykörülmények között gyakorolhassanak.

Mindezzel együtt is szép számú mezőny gyűlt össze a Véső úton: nyolc klub összesen 206 versenyzője indult a viadalon, a résztvevők között pedig 75 szolnoki vívó mutatta meg tudását.

Barcsikné Szathmári Edina, a szolnokiak szakosztályveze­tője szerint a rendező klub versenyzői jól szerepeltek, többen is érmes helyezéseket szereztek. Hozzátette, az idei első szövetségi versenyre április 14-étől 16-áig kerül majd sor Szolnokon, a tornán a legkisebbektől a kadett korcsoportig mérkőznek meg az Utánpótlás Párbajtőr Vidékbajnokságon.
Rózsa Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában