Vízilabda

2023.03.17. 13:19

Simán behúzta elmaradt meccsét az Invictus

Kilenc nap alatt négy mérkőzést játszik le az Invictus gárdája, amelyből két alkalommal elmaradt találkozókat pótol. Csütörtökön simán vette az első akadályt.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

TVSE–Invictus 9–18 (2–4, 1–4, 2–6, 4–4)

Tatabányai sportuszoda, 100 néző,  vezette: Kevi Tamás, Ercse Norbert

Invictus:  DÉVAI – Tóth Á. 2, Zsilák 1, ASHANIN 4, Nagy R. 1, Marnitz, SZŐKE Á. 3. Csere: Sándor L., Fehér P. 2, Süveges, Kovács M. 2, Bukta 2, Bölcskei 1.

Gól – akciobol: 18/6, ill. 17/7.

Gól – centerből: 5/1, ill. 4/3.

Gól – büntetőből: 1/0, ill. 2/2.

Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 9/6.

Szinte végig stabilan, és magabiztosan játszott az Invictus a korábbi időpontról elhalasztott találkozóján. Egészen az utolsó negyedig gördülékenyen támadtak játékosai, saját kapujuk előtt pedig szinte kivétel nélkül jól hatástalanították ellenfelük próbálkozásait. A záró felvonásban váltak könnyelműbbé a vendégek, akik mellett ekkor többször is lövéshez jutottak a hazai pólósok, de már csak tartani tudták a különbséget.

Kis Gábor: – Dicséret illeti a játékosokat, három negyeden keresztül nagyon egyben volt a csapat, jó egyéni teljesítményekkel fűszerezve. Utána kiengedtünk, levegőhöz juttatva a Tatabányát, amit azért egy kicsit sajnálok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában