Galériával / Labdarúgás

2023.03.06. 07:00

Továbbra is fej-fej mellett halad a bajnoki címért vívott csatában a Martfű és a Tiszaföldvár

A megyei I. osztály 18. fordulójának legnagyobb meglepetését a Rákóczi­falva okozta, amely legyőzte a tabellán előkelőbb helyen lévő Jászfényszarut. Az élmezőny továbbra is remek formában van, nyert a Martfű és a Tiszaföldvár is, illetve utolsó perces góllal tartotta otthon a három pontot a Kisújszállás.

Munkatársainktól

A Jászárokszállás–Kenderes összecsapáson Balogh Dávid (pirosban) gólja is kellett a vendégek sikeréhez

Fotó: Pesti József

Jászárokszállás–Kenderes 1–4 (0–2)

Jászárokszállás, 100 néző.

Vezette: Ács Zoltán.

Jászárokszállás: Farkas A. – Uram (Hegedűs D., 76.), Pető (Hegedűs G., 63.), Nagy F. (Rafael, 83.), Rédei G., Kocsis M., Forgó, Kaszab L., Bordás (Czuczor, 46.), Major (Hopka, 71.), Kónya. Edző: Kaszab Ádám.

Kenderes: Nagy J. – NÉMETH E., Bodó, Sipos B., Baktai (Lisznyai, 76.), TÓTH R. (Karsai, 80.), Kolompár, Lólé (Farkas N., 61.), Balogh D., Ballók (Penti, 53.), DÁNÉ. Edző: Újfalvi Erik.

Gólszerzők: Major (60.), ill. Németh (37.), Balogh D. (42.) Rédei G. (48. – öngól), Tóth R. (75.).

Aki még nem tudta, hogy miért áll a hazai csapat a tabellán ott, ahol, a mai meccset látván megértette.

Kaszab Ádám: – Fiatal csapatunk nem érezte át a „hatpontos” mérkőzés súlyát. A vendégcsapat megérdemelten nyert.

Újfalvi Erik: – Megtört a jég, végre hosszú idő után nyerni tudtunk. Bízom abban, hogy így tudjuk folytatni. Sok sikert a hazai csapatnak!

Tudósított: Kiss Jenő

Mezőtúr–Kunhegyes 2–0 (1–0)

Mezőtúr, 150 néző.

Vezette: Skultéti Csaba.

Mezőtúr: Török I. – Debreczeni (Balogh Z., 90.), Szemes, Bontovics, Pesti, PÁDÁR, KÁNTOR, BODORIK (Kiss G., 86.), Rácz R. (Bojtok, 55.), Gyarmati (Rupa, 38.), Rentler. Edző: Erdősi Gyula.

Kunhegyes: Posta (Csík, 12.) – Szőke I. (Rózsa S., 46.), KOVÁCS G., ANDUSEK, Pékó, Varga B., Szabó D., Kocsis T. (Balajti, 72.), Csörögi, Fábián B. (Tyukodi, 79.), Sztojka (Kis A., 70.). Edző: Szabó György.

Gólszerzők: Pesti (5.), Rupa (75.).

A hazai csapat jól kezdte a mérkőzést, meg is szerezte a vezetést, ezután sajnos visszaesett a játék színvonala, de végül a hazai csapat megérdemelten tartotta itthon a három pontot.

Erdősi Gyula: – Végre nem kaptunk gólt, ez pozitív. A három pontot is itthon tartottuk, és végre a csapat ismét egy emberként küzdött.

Szabó György: – Szeretnék gratulálni a játékvezetőknek a mai teljesítményhez, a csapatom nem érdemelt vere­séget!

Tudósított: Erdősi Gyula

Szajol–Martfű 0–4 (0–1)

Szajol, 200 néző.

Vezette: Nagy Alex.

Szajol: Haris – Donkó, Bezzeg, Kiss Zs., Német T., Csernus, Kacskó (Lajkó, 73.), Kávási (Szőke J., 63.), Polónyi (Csajbók, 87.), Harcsa (Csősz, 73.), Vincze P. Edző: Balogh Pál.

Martfű: Ladányi – Kinyig (Hevesi-Tóth, 46.), Szabó T. (Háda, 83.), Nagy F., DRASKÓCZI, SZÉKELY D., VADAS, BENEDEK ZS., Izsold (Sindel, 46.), Kovács T. (Szentmiklósi, 63.), Tóth N. (Balla, 83.). Edző: Kardos Mihály.

Gólszerzők: Szabó T. (23.), Sindel (49.), Székely D. (71.), Szentmiklósi (80.).

Az első félidőben helyzet sem volt, mégis vezetett a Martfű, a második játékrészben nagy területek nyíltak a vendégek gyors játékosai előtt, így több helyzetet is ki tudtak dolgozni, ebből hármat értékesítettek, és megérdemelten vitték haza a három pontot.

Balogh Pál: – Az első félidőben tartottuk magunkat, de a másodikban könnyű gólokat kaptunk, így megérdemelten nyert a Martfű.

Kardos Mihály: – Szervezett ellenfél, rossz minőségű pálya, de a csapat megoldotta a nem könnyű feladatot.

Tudósított: Donkó Krisztián

Tiszaföldvár–Kunszentmárton 4–0 (1–0)

Tiszaföldvár, 120 néző.

Vezette: Kóródi Ferenc.

Tiszaföldvár: Gerhát – FEHÉR ZS., Bódai, BORGULYA, Rimóczi, KRISKA, Asztalos D. (Hajdú V., 24.), PERES, PALATINUSZ (Czakó, 71.), CSÚRI, Sipos M. (Somogyi, 83.). Edző: Molnár Zoltán.

Kunszentmárton: Tóth L. – Kardos Á, Pecznik, Viszkok, VARGA I., Légrádi, Sütő M. (Lázi, 77.), Molnár Zs., Kiri, Vincze Z., Szabados (Határ, 6.). Edző: Sechna Gábor.

Gólszerzők: Kriska (4., 63.), Csúri (60., 75.).

Remekül kezdte a hazai csapat a mérkőzést, meg is szerezte a vezetést, majd végig kézben tartotta az irányítást, és további gólokkal magabiztos győzelmet aratott.

Molnár Zoltán: – Gratulálok csapatomnak a magabiztos győzelemhez és az egész heti kiváló munkához! Ellenfelünknek további sok sikert kívánunk.

Sechna Gábor: – Kezdünk elfogyni, mint ársapkás tej a polcokról! Gratulálok a Földvárnak, kívánom, hogy érjék el a céljaikat!

Tudósított: Polgár Ferenc

Rákóczifalva–Jászfényszaru 1–0 (0–0)

Rákóczifalva, 120 néző.

Vezette: Borók Dániel.

Rákóczifalva: SCHUMANN – KEŐ, SZAKALI, GYŐR, Kecskés D., Susa (Trecskó, 73.), Major (Fűzi, 56.), Szokolai (Péntek, 90.), Varga K., Telkes-Tóth, Kómár (Gáspár Z., 87.). Edző: Ruskó Zsolt.

Jászfényszaru: Kovács T. – VASZICSKU, Ludasi, NÉMETH N., Péter G. (Baranyi, 82.), PRÁGA, DANCS (Kovács B., 73.), Sóss B., NAGY SZ., LAKATOS M., Szanku. Edző: Kemecsi László.

Gólszerző: Fűzi (67.).

A veszélyesebb vendég­csapat több helyzetet dolgozott ki, de a hazaiak végig nagy lelkesedéssel, akarattal játszottak, így megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Ruskó Zsolt: – Továbbra is azt tudom mondani, hogy a focit gólra játsszák. Gratulálok a csapatomnak, nagyot küzdött ismét!

Kemecsi László: – Ezt a mérkőzést gólokkal kellett volna megnyernünk. A hazaiaknak egy helyzete volt és ezt gólra is váltották. Senkit nem tudok ezért hibáztatni, további sok sikert a falvaiaknak!

Tudósított: Ruskó Zsolt

Jánoshida–Cserkeszőlő 1–1 (1–1)

Jánoshida, 100 néző. 

Vezette: Szénási Gábor. 

Jánoshida: HEGEDŰS M. – Nagy K., Kobela (Bezzeg, 72.), Lukács, Tóth B., Angyal, Szedlák, VATAI, Zombori, DALMADI, Fekete. Edző: Antal Gábor. 

Cserkeszőlő: Bencze – POLECSÁK, Lakatos J., Benke A. (Benke M., 74.), Balázs (Farkas, 74.), Gödő, Gál, Szőke Á., BENKE P., VARGA A., Határ (Hervay, 46.). Edző: Papp Zsolt. 

Gólszerzők: Szedlák (34.), ill. Benke P. (45.). 

Kiállítva: Nagy K. (43.). 

Az első félidőben eldönthette volna a mérkőzést a hazai csapat, kihasználva a szél támogatását. A második játékrészben pedig az emberhátrány miatt csak döntetlenre futotta. 

Antal Gábor: – A kritikán aluli helyzetkihasználásunk miatt ismét pontokat vesztettünk. 

Papp Zsolt: – A mérkőzés előtt aláírtam volna az egy pontot, de a játék képe alapján sajnálom. Összességében gratulálok a fiúknak, további sok sikert a hidaiaknak! 

Tudósított: Antal Gábor

Kisújszállás–Tószeg 3–2 (1–2)

Kisújszállás, 80 néző. 

Vezette: Czékus Sándor. 

Kisújszállás: Bikki – NÉMETH G. (Kelemen, 63.), Németh K., VADÁSZ (Szőke R., 90.), Váradi, Penti, CSIKÓS, Oros, Balogh A. (Monoki, 73.), IMRE, Hajdu (Csala, 87.). Edző: Csillag Sándor. 

Tószeg: KIRÁLY– PONGRÁCZ, Gazdag, Aranyos, HÉJA, NAGY G., Balogh D., Felföldi, Bojtok (Baranyi, 68.), BOLDIZSÁR, Dankovics. Edző: Kiss Balázs. 

Gólszerzők: Oros (24.), Csikós (48., 92,), ill. Héja (21.), Pongrácz (31.). 

A tartalékos hazai csapat akadozó játékkal megvívta a harcát a kontratámadásra berendezkedő vendégek ellen, de végül az utolsó pillanatban egy szép távoli lövéssel begyűjtötte a megérdemelt három pontot. 
Csillag Sándor: – Ha lenne orvosi stábunk, akkor most ők állították volna össze a csapatot. Ennek hiányában ez rám maradt. Minden kollégámnak ilyen srácokat és csapatot kívánok, mint amilyen a miénk. 
Kiss Balázs: – Hetek óta kezünkben van a mérkőzés, de az utolsó pillanatban mégis kicsúszik. Gratulálok a Kisújszállásnak! 

Tudósított: Majláth Antal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában