Labdarúgás

2023.04.26. 09:00

A Jászberény bízik a sikerben a szezon hajrájában

Az NB III. Keleti csoportban lévő jászságiak a tavaszi szezonban eddig nemcsak, hogy nem szereztek pontot, még gólt is alig lőttek. Besenyi Gáborék ezen mindenképpen változtatnának a bajnokság utolsó öt fordulójában.

Kovács Levente

A jászberényi csapatnak egyértelmű célja, hogy pontokat szerezzen a szezon hajrájában

Fotó: Pesti József

A jászságiak sorsa már megpecsételődött, biztos kiesők az NB III.-ból és a következő szezontól a megye I.-ben folytatják. Télen rengeteg játékos távozott az együttestől, a helyüket pedig fiatalok vették át. A keret nagy részének fontos, hogy ilyen korán már az NB III-ban szereztek tapasztalatokat, sikerélményt viszont – eddig – nem gyűjtöttek, hiszen mindegyik meccsén kikapott a Jászberény a tavaszi szezonban. 

Besenyi Gábor, a csapat vezetőedzője hisz abban, hogy bezsebelheti az együttes első győzelmét a szezon végéig. 

Erre azonban csak halovány esélye van, pláne úgy, hogy tizenhárom meccs alatt mindössze háromszor volt eredményes. 

A bajnokság utolsó öt meccséből először a Kisvárda II. otthonába látogatnak a jászságiak, majd a Hatvant fogadják. A legnagyobb esély a pontszerzésre a Békéscsaba második együttese ellen lehet Besenyi Gáboréknak, hiszen a viharsarki gárda is gyakorlatilag már kiesett a harmadosztályból. A Füzesgyarmat még a kiesés elől menekül, és amilyen szoros a mezőny, valószínűleg csak az utolsó fordulóban dől el, hogy ki maradhat benn az NB III-ban, így itt is meglepetésnek bizonyulna a berényi pont. Az utolsó mérkőzésen a DVSC II. csapatához látogat a Jászberény, ahol előfordulhat, hogy csak a szép búcsú motiválja majd az együtteseket.

Szerkesztőségi tippek az utolsó öt fordulóra:

Kisvárda II.–Jászberény 4–0, Jászberény–Hatvan 0–2, Békéscsaba II.–Jászberény 2–1, Jászberény–Füzesgyarmat 1–2, DVSC II.–Jászberény 4–1.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában