Labdarúgás

2023.05.14. 09:00

Bravúrra lesz szüksége a Tiszafürednek a sikerhez

A Tisza-tó partiaknak szükségük lenne a pontokra a bennmaradás kivívása érdekében, ehhez azonban az ezüstérmes Putnok otthonában kell jól teljesíteni.

Jegesi László

A tiszafürediek abban bíznak, hogy csapatkapitányuk, Szabó Viktor (labdával) felépül a vasárnapi, Putnok elleni fontos találkozóra

Fotó: Pesti József

NB III. Keleti csoport

Vasárnap, 17.00

Putnok FC–Facultas-Tiszafüredi VSE

Csak módjával csipegeti a pontokat mostanában a Tiszafüred, ez irányú tervét legutóbb a DVTK második csapata a hajrában szerzett góllal akasztotta meg. A tavasz második felében nyújtott teljesítményével a kiesés közelébe sodródott a Facultas, ráadásul egyáltalán nem könnyű idegenbeli találkozók vár a csapatra az utolsó két fordulóban. Putnokon vagy Sényőn nem ártana legalább egy pontot szerezni, azzal legalább a tizenhetedik hely biztosítva lenne. Arról se feledkezzünk azért meg, hogy a szoros mezőnyben egy jó végjáték még a tizedik pozícióba is röpítheti Dorcsák Zoltán együttesét. Füreden nagyon bíznak Szabó Viktor felépülésében is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában