Labdarúgás / Galériával

2023.05.14. 21:25

Csak a tisztes vereségre tellett a Jászberény erejéből

Vereséget szenvedett hazai pályán a Füzesgyarmatot fogadó Jászberény vasárnap délután.

Jegesi László

Nem tudott meglepetést okozni hazai pályán a JFC

Jászberényi FC–Füzesgyarmati SK 0–3 (0–1)

Jászberény, 200 néző, vezette: Nyekita Benjámin (Molnár, Balla)

Gólszerzők: Popescu (23.), Kiss (49.), Raducu (54.)

Jászberény: Sándor B. - Fekete K. (Panyi 78.),  Donkó , Muhari, Petró  (Benedek 68.) - László K. -  Kurunczi, Nagy L. (Kiss V. 68.), Lukovszky (Bori 78.) - Varga L., Reizinger (Kövér 68.). Edző: Besenyi Gábor.

Már jóval korábban eldőlt, hogy a Jászberény a megyei első osztályban folytatja a következő szezonban. Néhány játékos ezúttal is hiányzott az együttesből, így csak a tisztes helytállás lehetett a célja a hazai gárdának a kiesés rémétől fenyegetett Füzesgyarmat ellen.

A szakadó esőben lejátszott találkozón igazából csak az első félidőben volt esélye a pontszerzésre a Jászberény csapatának. Ekkor még helyzet is adódott a játékosai előtt, akik nem tudtak élni a lehetőségekkel. Nem úgy a vendégek, akik egy pontrúgás nyomán megszerezték a vezetést, előnnyel vonulva pihenőre. A második félidőben jött a szokásos rövidzárlat a hazaiak részéről, így öt perc alatt három gólosra hízott a különbség. Mivel a Jászberény nem volt képes újítani, a biztos vezetés tudatában pedig a Füzesgyarmat sem erőltetette már a mérkőzés hátralevő részében a támadásokat, nem változott az eredmény.

Besenyi Gábor: – A szokásos második félidei kezdésünkkel ezt a mérkőzést is sikerült eldöntenünk az ellenfél javára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában