Labdarúgás

2023.05.07. 14:04

Kihasználták a karcagiak hibáit

A több NB I-es játékossal felálló DVSC II. megérdemelt győzelmet aratott hazai pályán Csillag László együttese ellen.

Kovács Levente

Mindent megtett a fehérmezes Karcag annak érdekében, hogy meccsben maradjon, viszont csak kozmetikázni tudott az eredményen

Fotó: Karcagi SE/ Facebook

NB III. Keleti csoport

DVSC II.–Karcag 5–2 (3–1)

Debrecen, DEAC Egyetemi Sporttelep, vezette: Takács Ákos (Vrbovszki P., Varga L.)

Karcag: Ferdinisinec – D'Urso (Misák, 62.), Ballók B. (Juhász M., 62.), Pap Zs., Szabó L., Éles, Tóth M (Nagy N., a szünetben), Szentannai (Nagy Z., 86.), Virág, Tóth G., Maruscsák. Edző: Csillag László.

Gólszerzők: Bévárdi (15.), Bökönyi (26.), Bárány (38., 74.), Cibla (68.), ill. Pap Zs. (6.), Szabó L. (81.)

Két, stabil kezdőjátékosát, Kovács Dánielt és Nemanja Nikicset nélkülözve kellett felállnia a mérkőzésre a Karcagnak a DVSC II. otthonában. Az ellenfélnél helyet kapott a kezdőben Bárány Donát, illetve Bévárdi Zsombor is, akik legtöbbször az NB I-es keretnél szoktak szerepelni. Ennek ellenére jól kezdték a meccset a nagykunságiak, Pap Zsolt révén már a hatodik percben megszerezték a vezetést, és az első negyed órában dominálni is tudtak. Majd egy védelmi hibát kihasználva egyenlítettek a debreceniek és az idő előrehaladtával átvették az irányítást, kihasználták a karcagiak hibáit és gólokkal büntették azokat. Ezt követően Csillag László együttese megpróbált meccsben maradni, viszont csak a szépítésre futotta a gárdától, és megérdemelt győzelmet aratott a DVSC II.

Csillag László: – A táblázaton elfoglalt helyek alapján rangadót játszottunk a DVSC II-vel. A meccs elején mi voltunk a jobbak, összességében nézve azonban a visszajátszóknak is köszönhetően megérdemelt sikert arattak a debreceniek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában