Labdarúgás

2023.05.06. 10:00

Most vagy soha? Sereghajtók csatáján győzne először tavasszal a Jászberény

A tabella utolsó két helyezettje, a Berény és a Békéscsaba II. találkozik vasárnap. Besenyi Gábor együttese eddig még nem szerzett pontot a bajnokság második felében, erre azonban most minden esélye megvan a már tét nélküli mérkőzésen.

Jegesi László

Reális esélye lehet pontot szerezni a fehérmezes berényieknek a hétvégén a Békéscsaba II. ellen

Fotó: Pesti József

NB III. Keleti csoport

Vasárnap, 13.00

Békéscsaba Előre II.–Jászberényi SE

Talán ez a mérkőzés az utolsó esélye a Jászberény fiataljainak, hogy megszerezzék tavaszi első pontjukat. A táblázat utolsó két helyezettje, a már biztos kiesők tét nélküli találkozón mérik össze erejüket vasárnap kora délután. Presztízse azért vendég szempontból mindenképp van a meccsnek, hiszen talán most van utoljára sansza Besenyi Gábor csapatának a pontszerzésre, netán győzelemre. Egyikre sem volt példa még tavasszal ugyanis, egy esetleges sikerrel utolérhetnék ellenfelüket a tabellán, esélyt teremtve arra, hogy ne az utolsó helyen fejezzék be a bajnokságot. Az előjelek azonban nem túl biztatóak, fiataljaik ballagása miatt nem is tudtak együtt edzeni a héten. Pinte Krisztián más irányú elfoglaltsága, László Krisztián pedig eltiltása okán nem áll majd együttese rendelkezésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában