Labdarúgás

2023.05.22. 13:00

Nem sikerült szépen búcsúzni az idénytől a füredieknek

Vereségétől függetlenül az utolsó előtti fordulóban eldőlt, hogy megőrizte NB III-as tagságát a Facultas-Tiszafüred együttese. Már csak az volt a kérdés, hogy tud-e Sényőn szépen búcsúzni az idei szezontól. Nem sikerült, sima vereséget szenvedtek a Szabolcsi együttestől.

Jegesi László

A kék mezes tiszafürediek nem álltak túl stabil lábakon a Sényő elleni szezonzárón

Forrás: MW Archív

Fotó: Pesti József

NB III. Keleti csoport

Sényő FC -Facultas–Tiszafüredi VSE 2–0 (0–0)

Sényő, 200 néző, vezette: Szántó Simon (Zahorecz, Németh)
Tiszafüred: Tajti – Karika (Illés, a szünetben), Baranyi, Pataki, Tomola – BARZSÓ (Varga D. 87.), Oláh N., Mácsai – Kertész (Pintér V. 74.), Oláh L., Skulka (Sallai 74.). Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Kovács Á. (60., 65.)

Bár a Sényő többször is veszélyeztette Tajti kapuját az első félidőben, a Facultas ekkor még sikeresen tartotta magát. Barzsó révén lehetőségei is adódtak, de a középpályás távoli és közeli próbálkozásait is hatástalanította az ellenfél hálóőre. A második félidőben Skulka ziccert is kialakított, de a következő percben már a hazaiaknál volt az előny. A leálló vendég védelem asszisztálása mellett szerezték meg a vezetést, amit nem sokkal később egy kontra nyomán újabb hazai találat követett. A két gólos vezetésre nem tudott reagálni a Dorcsák csapat, így a gyenge tavaszi szereplést ezúttal sem tudta feledtetni.

Dorcsák Zoltán: 

Minden tekintetben felülmúlt bennünket a hazai csapat, igazából nem volt esélyünk a pontszerzésre sem.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában