Vízilabda

2023.05.20. 19:48

Sorsdöntő meccs vár a szolnoki csapatra

A Ferencváros vízilabdacsapata nyerte a bajnoki címet, a második helyen az OSC, harmadikon a Honvéd, a negyediken a Vasas végzett.

Varga Csaba

Kovács Gergő (labdával) jó játékára és góljaira nagy szükség lesz a vasárnapi meccsen is

Forrás: Szolnoki Dózsa

Fotó: Illyés Csaba

A Szolnok Dózsa vasárnap 16 órától a BVSC-Zugló legénységét fogadja a tiszaligeti Vízilabda Arénában. A párharc győztese lesz majd az élvonalbeli bajnokság ötödik helyezettje.

A felek mindkét alapszakaszbeli mecccsét egy-egy góllal nyerte a szolnoki együttes. Az ötödik helyért folyó páros csatában előbb, szerdán 9–7-re győzött a Dózsa, majd a pénteki visszavágón BVSC nyert 14–6-ra. Vasárnap délután pedig eldől, hogy ki nyeri a párharcot, és ezzel együtt az ötödik helyet.

A pénteki találkozó után Kemény Kristóf, a BVSC edzője azt mondta: – A párharc második összecsapásán jól játszottunk, lehet mondani, hogy maximumot nyújtottuk. Véleményem szerint a szolnokiak elhitték, hogy negyedszer is le tudnak bennünket győzni az évadban. Biztos vagyok benne, hogy a legutóbbinál is jobb teljesítményre lesz szükségünk, ha nyerni akarunk Szolnokon.

Az ötödik helyet eldöntő összecsapás előtt ekképp nyilatkozott, Kovács Gergő, a szolnokiak szélsője. 

A négyből háromszor legyőztük a BVSC-t, a vasárnapi idényzáron is nyerni akarunk ellenük. Nehéz meccs lesz, de bizakodóak vagyunk, a pénteki vereség pedig még motiváltabbá tett bennünket. Hívjuk, várjuk közönségünket az évad utolsó mérkőzésére, hogy segítsenek nekünk a győzelem kivívásában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában