Kosárlabda

2023.05.20. 10:27

Szarvas Gábor: elég volt az ötödik helyből!

Az Olaj trénere értékelt a DEAC elleni, utolsó mérkőzést követően. Bojan Szubotics, a Szolnok kapitánya pedig megköszönte Szarvas Gábornak, hogy kihúzta a csapatot a gödörből.

Rózsa Róbert

Szarvas Gábor, az Olaj trénere amondó, jövőre erősebben térnek vissza

Forrás: MW Archívum

Fotó: Nagy Balázs

Korábban írtuk, a Szolnoki Olajbányász 75–66-os debreceni győzelmével lezárta a DEAC elleni, 5-6. helyért vívott párharcát, ezzel együtt a 2022-2023-as idényt is.

Bojan Szubotics, az Olaj montenegrói centere a találkozó után köszönetet mondott az együttest a rájátszásban átvevő Szarvas Gábornak, hogy kihúzta a csapatot a gödörből. – Köszönöm a stábnak is az egész éves munkát, valamint a szurkolók támogatását. A mérkőzésen látszott, hogy egyik fél sem a legerősebb keretével szerepel, ennek ellenére nagyon jó összecsapás volt, a debreceni fiatalok jól állták a sarat – értékelte a találkozót az Olajbányász csapatkapitánya.

– Gratulálok a csapatomnak, sikeresen megszereztük az ötödik helyet – mondta a Tisza-partiak szakvezetője. Szarvas Gábor emlékeztetett, sok sérülttel állt ki mindkét csapat, de úgy gondolja megérdemelten nyerték meg a találkozót. Hozzátette, a DEAC-nál nagyszerű munkát végeznek az utánpótlásképzésben, a fiatal játékosaik rendre megnehezítették dolgukat.

 

Ugyanakkor nem vagyunk elégedettek, jövőre erősebben térünk vissza, elég volt már az ötödik helyből

 

– fogalmazott Szarvas Gábor.

,

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában