Labdarúgás

2023.05.22. 12:30

Tavaszi pont nélkül zárt a Jászberény

Már csak a hazai csapat számára volt tétje a találkozónak, amelynek játékosai a még elérhető tűnő harmadik helyért hajtottak. A vendégek emelt fővel szerettek volna búcsúzni az osztálytól, így a tisztes helytállásban reménykedtek a mérkőzést megelőzően.

Jegesi László

A kék mezes berényiek nem tudták megállítani a DVSC II. támadásait

Forrás: MW Archív

Fotó: Pesti József

NB III. Keleti csoport

DVSC II.–Jászberényi FC 6–0 (4–0)

Debrecen, Oláh G. utca, 100 néző, vezette: Práth Dávid (László I., Ancsin)

Jászberény: Ecsegi – Muhari, Szabó  M., Petró (Kövér, a szünetben), Gattyán – László K. – Nagy L. (Panyi 79.), Kurunczi (Benedek Z.,  37.), Lukovszky – Reizinger (Magyar 79.), Varga L. Edző: Besenyi Gábor.

Gólszerzők: Kócs (27., 57.), Batai (12.), Fábián (19.), Bökönyi (29.), Lipcsei (73.)

Már az első félidőben eldőlt a bajnoki pontos sorsa, hiszen négy gólos hazai előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. A sok sebből vérző Jászberény ezúttal sem tudta átlépni saját árnyékát és az utolsó NB III-as mérkőzésén is súlyos vereséget szenvedett a harmadik helyre aspiráló debreceni fiatalok ellen. A DVSC második együttese így sem tudta azonban elérni a dobogót, mivel városi riválisa a DEAC is kiütéses vereséget mért a szinten kieső Békéscsabára, így ők futottak be a harmadik helyre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában