Labdarúgás

2023.09.19. 06:55

Jászsági rangadót nyert a Szentgyörgy, kiütéses győzelmet aratott az Apáti a Vármegye II.-ben

Nyolc gólt szerzett a Jászapáti hazai pályán a Tiszajenő ellen a Vármegye II. ötödik fordulójában. A hétvége jászsági rangadóján a Szentgyörgy diadalmaskodott, az Abádszalók a Fegyvernek, a Túrkeve a Boldogháza ellen nyert, míg a Kunmadaras–Besenyszög találkozón osztoztak a pontokon a csapatok. Ebben a körben a Tiszaszentimre volt a szabadnapos.

Szoljon.hu

A kék mezes Szentgyörgy nyert az Árokszállás otthonában

Fotó: Pesti József

Túrkeve–Jászboldogháza 3–1 (3–0)

Túrkeve, 50 néző.

Vezette: Kiss Attila.

Túrkeve: Gulyás G. – Kállai Dominik (Bíró I., 65.), Pintér I., Kutich (Fésűs-Farkas, 86.), Laskai (Lövei, a szünetben), Suszter, Lengyel R. (Zsindely, a szünetben), Kállai Dávid, Lisznyai, Varga A., (Árvai, 65.), Geszti. Edző: Jandó Ferenc.

Jászboldogháza: Pádár – Káposztás D., Kordács, Lénárt, Pomaházi, Racs, Nagy M., Nagy N., Tóth E., Jancsó, GERGI. Edző: Bodor Máté.

Gólszerzők: Geszti (13.), Kállai Dominik (19.), Kutich (23.), ill. Gergi (51.).

Gyenge színvonalú, de sportszerű mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem született.

Jandó Ferenc: – Szerencsére gyorsan eldöntöttük a mérkőzést, a harmadik gól után csak szenvedtünk, de örülünk a három pontnak.

Bodor Máté: – Léptünk egyet előre, a második félidővel kifejezetten elégedettek lehetünk, hogy sikerült szorosabb meccset játszanunk.

Tudósított: Fekete Tamás

Jászapáti–Tiszajenő 8–0 (3–0)

Jászapáti, 100 néző.

Vezette: Borók József.

Jászapáti: Vincze G. – DONKÓ, Illés, PAPP B., Panyi, URBÁN M., Csőke (Birkás, 58.), MENYHÁRT, Tari, Balog N. (Szabari, a szünetben), Tajti. Edző: Menyhárt Dániel.

Tiszajenő: Mészáros L. – Terjéki, Hegyi, Nyuli B., Fazekas Á., Kalmár (Tóth T., 75.), Lajkó (Fekete T., a szünetben), Jágri, Czagány, Kozák (Gál P., 60.), Puskás. Edző: Márton Péter.

Gólszerzők: Menyhárt (26., 35., 41., 57., 67.), Csőke (48.), Tari (78.), Urbán (85.).

A mérkőzés elején a hazai csapat nehezen lendült játékba, de amikor elkapta a fonalat, az már gólokban is megmutatkozott.

Menyhárt Dániel: – Így könnyű egy edző dolga, ha mindegyik játékosára számíthat, gratulálok az egész csapatnak, köszönöm szurkolóink támogatását!

Márton Péter: – Csapatszinten voltunk gyengék, gratulálok a hazai csapatnak!

Tudósított: Budai István

Kunmadaras–Besenyszög 1–1 (1–1)

Kunmadaras, 100 néző.

Vezette: Bodac Tamás.

Kunmadaras: HAVELLANT – Simon S., Vas, Lólé (Lázók N., a szünetben), LÁZÓK A., CSŐKE, Seres, VADÁSZ, Kovács J., LÁZÓK L., Tasi. Edző: Varga László.

Besenyszög: BEZZEG – BERÉNYI, Suba, KÁLLÓ, Virág, SERFŐZŐ, Héja, Hegedűs G., Nyeső (Kozma, 69.), Csajbók, Csabajda (Berki, 64.). Edző: Kocsis Andor.

Gólszerzők: Lázók L. (29.), ill., Héja (34.).

Az osztályhoz képest nagy iramú mérkőzés volt, mindkét oldalon voltak helyzetek, így igazságos döntetlen született.

Varga László: – Nyílt sisakos mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Kocsis Andor: – Mindkét csapat győzelemre játszott, de egyik sem tudta eldönteni a maga javára a mérkőzést, így igazságos pontosztozkodás lett a végeredmény.

Tudósított: Varga László

Jászárokszállás–Jászalsószentgyörgy 2–3 (1–0)

Jászárokszállás, 100 néző.

Vezette: Halgat János.

Jászárokszállás: Kádár – CZUCZOR, Nagy B., KISS ZS., Rédei, ÉLIÁS, Vígh B., Major (Tari, 80.), Váradi (Polyák, 57.), Csikós T., Hopka. Edző: Csikós József.

Jászalsószentgyörgy: Tóth Cs. – Fajka, Serfőző, Kobela, Fekete T. (Urbán, 74.), Kanalas Zs. (Törőcsik, 90.), Kónya, Szabó Z., Fogler (Patai, 82.) (Gazsi I., 83.), Tóth G., Farkas I. Edző: Gazsi István.

Gólszerzők: Csikós T. (41 – tizenegyesből), Nagy B. (73.), ill., Kanalas Zs. (11., 18., 54.).

Sok lehetőséget kihagyott mindkét csapat, de a vendégek megszerzett előnyüket meg tudták tartani, és megnyerték a mérkőzést.

Csikós József: – Az első félidei figyelmetlenségünk és a rossz helyzetkihasználásunk miatt kerültünk hátrányba és fejeztük be a mérkőzést vereséggel. Gratulálok az ellenfélnek!

Gazsi István: – Jól előkészített pályán, egy jó csapat otthonában értékes három pontot szereztünk.

Tudósított: Kiss Jenő

Fegyvernek–Abádszalók 2–4 (0–2)

Fegyvernek, 80 néző.

Vezette: Kiss Attila.

Fegyvernek: Korpás – Pápai (Kerepesi, 63.), Vitáris, Bohács D., Stalmájer (Fábián, 59.), Ballók, Szász (NÁHÓCZKI, a szünetben), Szabó M., BUDAI, Fehér L. (DOMÁN, 46.), Karikó (Márton P., 83.). Edző: Bohács Tibor.

Abádszalók: HORVÁTH ZS. – HALAS, Farkas D. (Csukodi, 59.), Oláh L., Dányi, JUHÁSZ A., Weiszhaupt, Varga S., Szekeres (Pócsi, 74.), Horváth Sz., FARKAS J. Edző: Lajos Tibor.

Gólszerzők: Budai (77., 83. – az elsőt tizenegyesből), ill., Juhász A. (28., 90+2. – az elsőt tizenegyesből), Horváth Sz. (36.), Dányi (65. – tizenegyesből).

A kevés helyzetet hozó mérkőzésen hat gól esett, mert a vendégek jól használták ki a hazai csapat hibáit (is), és megérdemelten nyertek.

Bohács Tibor: – Elnézést kérünk minden lelkes szurkolónktól, mert nem ezt érdemlik... Nagyon mélyre ástuk magunkat, meg kell találni a kiutat ebből a helyzetből, gratulálok a vendégcsapatnak!

Lajos Tibor: – Szeretnék gratulálni mindkét csapatnak, voltak tüzesebb jelenetek, de mindkét csapat szeretett volna focizni.

Tudósított: Náhóczki Sándor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában