LABDARÚGÁS

2018.03.23. 09:36

Egyre több a kérdőjel a füredi csapat háza táján

Ha valami jól működik, akkor ahhoz kár hozzányúlni.

Pabar Gyula

Galambos Gáborék (jobbra) a Tiszaújvárost fogadják

Fotó: Gémesi Balázs

Így volt ezzel a Tiszafüred szakmai stábja is, mondván, ha a csapat védekezése masszív, ugyanakkor az előrejátékban még lehetne fejlődni, akkor célszerű támadókat igazolni.

Meg is tették, csakhogy az élet ismét közbeszólt, az elmúlt hetekben különböző sérülések következtében elkezdtek kidőlni a bekkek. Mit tehet ilyenkor egy edző?

– Gyakorlatilag teljesen át kell szerveznem a csapatot, nincs mese, a középpályásokból kell védőt csinálnom – kezdte Csillag László, a fürediek vezetőedzője.

– Továbbra­ is műfüvön tudunk csak készülni­, ami próbára teszi a játékosaimat. Kalóz Ádám például a szerdai edzést követően jelezte, hogy fájdalmat érez a térdében, így a csütörtöki penzumot lehetőség szerint kihagyná.

– Ha ő is kidől, akkor a szombati (15 órakor kezdődő – a szerk.), DEAC elleni meccsen hat alapemberemre nem számíthatok, ami óriási érvágás. Mindezek ellenére a csapatban benne van akár a győzelem is, ami nagyon kellene ahhoz, hogy átszakadjon a gát.

Galambos Gáborék (jobbra) a Tiszaújvárost fogadják
Fotós: Gémesi Balázs

Jászberényben nincsenek létszámbeli problémák, Arany Lászlóék így teljes gőzerővel tudnak készülni a Tiszaúj­város vasárnapi fogadására – ez utóbbi mérkőzés 16 órakor kezdődik.

– Volt alkalmam szemügyre venni az ellenfelet, a védelmük kifejezetten alacsony szerkezetű, ezért a héten főként a fejjátékra helyeztük a hangsúlyt – avatott be a szakember.

– Hazai pályán játszunk, ami azt jelenti, hogy végig nekünk kell kezdeményezőbbnek lenni, így nem kizárt, hogy ­három támadóval fogunk kezdeni. A lényeg, hogy gólokat szerezzünk, és ezáltal kiszolgáljuk a közönségünket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában