Labdarúgás

2020.06.03. 07:16

Folytatódhat a bajnokság Szolnokon

Jó hír, hogy a szolnoki kispályás labdarúgó-bajnokság versenybizottságának döntése értelmében folytatódhat a 2019–20-as bajnokság tavaszi szezonja.

Varga Csaba

Ezúttal is a kispályás foci küzdelmei vonzották a legtöbb érdeklődőt, izgalmas mérkőzéseket hozott a közel hatórás torna

Fotó: Fodor Orsolya

Az összecsapások a mai napon 17.30-kor a szeniorosztály mérkőzéseivel kezdődnek. A koronavírussal kapcsolatos kormányrendeletet betartva természetesen zárt kapus mérkőzések lesznek, csak a játékosok és a csapatvezetők léphetnek be a sportcentrum területére. Amennyiben változás történik a kormányrendeletben, mindenkit értesíteni fognak. A bajnoki küzdelmek július 30-ig tartanak. A rendező, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. munkatársa, Rézsó Péter azt mondta:

– Az aktuális kiírás tavaszi szezonjában is I–III., illetve a szeniorosztályban játszanak a csapatok. Változás lesz, hogy a II. osztályban felső- és alsóházra bontottuk szét a mezőnyt. A mérkőzéseket hétfőn és kedden rendezzük meg. A koronavírus-járvány miatt nem minden csapat tudta vállalni az indulást, így 54 helyett 45 gárda kezdi meg a küzdelmeket. Hétfőtől péntekig mindennap az adott osztály legénységei mérik össze erejüket. A találkozók 17.30-kor, illetve 18.45-kor kezdődnek, és 2x30 percig tartanak.

– Úgy gondolom, hogy a bajnokság tavaszi (nyári) szezonjában a megtisztult légkör és az ózonréteg visszaállásával bekövetkezett változás jót fog tenni mind az időjárásnak, mind a focizni vágyó játékosoknak – folytatta Rézsó Péter.

– Bízom benne, hogy a járvány okozta nehézségektől és bezártságtól megszabadulva újult erővel várják a futball szerelmesei a bajnoki folytatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában