SZABADIDŐSPORT

2018.06.20. 12:02

Hajnalig pattogott a labda a szolnoki ligetben (galéria)

Lehet mondani, hogy hagyománnyá vált a „Sportok, gólok éjszakája” elnevezésű szabadidős program, amit nyolcadik alkalommal rendezett meg a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

Varga Csaba

Az elmúlt szombaton este nyolc órától vasárnap hajnal két óráig a streetball, a kispályás foci, és az asztalitenisz szerelmesei mellett a csocsó, a drinkpong, valamint a fociügyességi verseny résztvevőit is várták a tiszaligeti létesítményekbe.

Mint azt szervező sportcentrum részéről Balogh Sándor elmondta, a „Sportolj egész évben!” egyik programján a kispályás foci és a streetballmeccsek vonzották a legtöbb résztvevőt és nézőt. Sőt, büntető­dobó versenyen is tizenöten indultak.

A focira pedig 14, míg a kosárlabdára 11 csapat nevezett, két korosztályban. Minden szinten óriási harcban dőltek el a helyezések. A fociügyességi versenyen a legrátermettebbnek Mondzinger Máté, illetve Lévai Máté bizonyult.

Sőt, a labdarúgó-világbajnokság kapcsán kvízjátékot is szerveztek a sportág szerelmeseinek a hajnalig tartó dzsemborin, amelyre mintegy hétszázan látogattak ki.

Eredmények

Kispályás labdarúgás: 1. Gyermekláncfűrész, 2. Fekete Sereg SC, 3. Spártaiak

Legjobb játékos: Tokai Nándor (Fekete Sereg SC)

Streetball, nők: 1. Ma épp józan, 2. Bajnokok SE.

Férfiak: 18 év alatt: 1. 2003, 2. Tanyasi Fc., 3. JA. 18 év felett: 1. SZEK, 2. Nimfa’s Corportion, 3. MÁV

Büntetődobó verseny: 1.Banczuk Virág.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában