LÁBTOLL-LABDA

2018.02.23. 11:15

Hazai pályán szerepelnek az újszásziak

Az Újszászi VVSE utánpótláskorú versenyzői remekül vették az első akadályt, a serdülő és ifjúsági idénynyitón, Dunaújvárosban.

Varga Csaba

A kilenc aranyérem mellé még öt ezüst és kilenc bronzérem is az újszásziak gyűjteményébe került. A jó kezdéshez Rab Alexander, Kökény Martin, Diós Letícia és Vachal Krisztina két-két aranyéremmel járult hozzá, akik a csapatverseny után egyéniben is nyertek.

A kilencedik győzelem a nagy rivális nagykanizsaiakat legyőző Kanalas Renátó, Kökény Zoltán, Molnár Gergő, Suki József összeállítású ifilegénység érdeme.

Szombaton és vasárnap kilenc órától újabb versenyt rendeznek, méghozzá Újszászon. A férfiaknál a hazaiak Becskereki Sándor, Herczeg Gábor, Kézér Zsolt, Tóth Gábor összeállítású csapata a favorit. Az egyéniben Herczeg Gábor és az egy év szünet után ismét egyéniző Tóth Gábor között dőlhet el a megméretés.

A nőknél a novemberben bajnoki címet nyert Farkas Lilla, Győrfi Barbara, Vachal Krisztina újszászi triónak is kemény ellenfelei lesznek. A verseny közben vehetik majd át díjaikat az elmúlt év legjobbjai, közöttük több újszászi kap majd elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában