LABDARÚGÁS

2018.02.23. 12:03

Hétpontos előnyről várja a folytatást a Kunhegyes

A Szászberek ellen folytathatja ősszel megkezdett menetelését a megyei másodosztályban élen álló Kunhegyes. Az együttes edzője, Pádár László a napokban a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a lehetséges folytatással kapcsolatban.

Pabar Gyula

– A szezon előtt nem volt elvárás az aranyérem megszerzése, ezért a továbbiakban sem szeretnék plusz terhet rakni a játékosokra – kezdte a szakember.

– A tavaszi folytatás egyfajta lutri lesz, mivel két meghatározó focistánk kiment külföldre dolgozni, mások pedig eltiltás miatt nem játszhatnak az első bajnokin. Ráadásul a felkészülés során műfüvön és tornateremben edzettünk, ezért az első pár mérkőzésen aligha lesz lehengerlő a játékunk.

A 16. FORDULÓ PÁROSÍTÁSAI

SZOMBAT: Szászberek–Kunhegyes (Szolnoki műfű), 10.00. Cserkeszőlő–Tiszajenő, Kenderes–Tiszaszentimre, Tiszagyenda–Jászalsószentgyörgy, Tiszapüspöki–Cibakháza, 14.30.

VASÁRNAP: Jászszentandrás–Kunszentmárton, 14.30. Zagyvarékas–Jászboldogháza (Szolnoki műfű), 18.00.

SZABADNAPOS: a Martfű.

A GÓLLÖVŐLISTA ÁLLÁSA: 1. Nagy Ferenc (Tiszaszentimre) 16 góllal, 2. Czibak Tibor (Jászalsószentgyörgy), Peres Zsolt (Martfű) 14 góllal, 4. Márkus Zsolt (Martfű) 13 góllal, 5. Rácz János (Kunszentmárton), Sárándi György (Jászszentandrás), Tyukodi Attila (Kunhegyes) 12 góllal, Boros Benedek (Tiszagyenda) 11 góllal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában