ASZTALITENISZ

2018.03.21. 10:06

A Mezőtúrt hajszál választotta el a bravúrtól

Az NB II-es férfi bajnokság délkeleti csoportjának 14. játéknapján a középmezőnyhöz tartozó Karcag a sereghajtó Debreceni ABE otthonába látogatott.

Szöllősi Péter

Az őszi mérkőzéshez hasonlóan, ezúttal is a nagykunságiak domináltak és arattak fölényes győzelmet. A Jászkun Volán SC a jelenleg csak rosszabb meccsaránya miatt a második helyre szoruló ATSK Szeged I-et fogadta.

Három-háromig tartották a lépést a hazaiak, de ezt követően elhúztak a csongrádiak és nem engedték ki a kezükből a győzelmet. A kiesés ellen küzdő Mezőtúr kis híján meglepetést okozott, de végül kikapott a Békéstől, így nem került közelebb a bennmaradáshoz.

A Mezőtúr közvetlen riválisa, a Kisújszállás sem szerzett pontot, sőt még részsikert sem ért el az éllovas ellen.

EREDMÉNYEK:

Jászkun Volán SC–ATSK Szeged I 7–11, győzött: Nagy S. 2, Zelei N. 2, ifj. Szöllősi P. 2, Nagy-Zelei páros 1. Debrecen–Karcag 6–12, győzött: Sk umáth I. 4, Imrei F. 3, Kovács S. 3, Szepesi B. 1, Szepesi-Skumáth páros 1. Mezőtúr–Békési TE 8–10, győzött: Szelei Á. 3, Papp D. 2, Krajczár D. 1, Takács L. 1, Papp-Krajczár páros 1. Szeged AC–Kisújszállás 18–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában