LABDARÚGÁS

2018.09.23. 17:13

Nem jutott tovább a Máv Fc a kupában

Sajnos nem sikerült a Máv Fc-nek a három évvel ezelőtti bravúr.

szolnokimavfc.hu/Bíró Zoltán

Fotó: Fodor Orsolya

A következő felállásban kezdte a mérkőzést a szolnoki csapat: Csáki- Szabó, Horgosi, Papp, Németh- Földi, Tóth, Tisza- Kun, Hadházi, Simon.

Már a kezdősípszó elhangzása után sikerült veszélyt teremteni a vendég kapu előtt, Földit csak egy sárga árán tudták megállítani. A szabadrúgást Simon kínálta meg, de biztos kézzel fogta Minca Mihai. A 8. percben Csáki kell megfognia egy megpattanó lövést, 18 méterről tüzeltek a vendégek kapura.

A tizedik percben Szabó Richárd szépen lőtt 20 méterről, de fogta a vendég hálóőr. A kontrából viszont megszerezték a vezetést. Csáki kifutott az előre ívelt labdára, de elvitték mellette, ez után már csak az üres kapuba kellett passzolni a labdát Negrut Sergiunak, 0-1-re módosította így az állást.

A 15.percben Hadházi lőtt keresztlécet a kapu torkából, majd Papp Szilárd ismételt, de előbb blokkolták a lövését, utóbb a kapu mellé durrantott. Tetszett a közönségnek amit látott, zúgott is a Hajrá MÁV! A 28. percben ismét sikerült egy szép támadást vezetnie a hazai csapatnak. Szabó- Simon- Földi volt a labda útja kár, hogy a befejezést Földi Marcell tűzte a kapu fölé.

Újabb nagy helyzet alakult ki a 37. percben: Simon Attila csinált szemtelen cselt két védő között aztán adott be, de tisztázni tudtak a kapu elől, majd Németh lövését tolta a léc fölé Minca Mihai kapus.

Az első félidőben teljesen kiegyenlített csata folyt a pályán, egyetlen szerencsés találattal vezetett a Kisvárda.Egyáltalán nem látszott a két osztály különbség a két csapat között.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abba maradt. A Szolnok mindent megtett a hőn áhított gólért, a vendégek pedig várták a lehetőséget a kontrára.

Az 55. percben Papp Szilárd fejelt a kapu mellé, szépen futott az üres területre. Gólt érdemelt volna a helyzet. Rá 4 percre villant egy sárga: Szabó kapta Gosztonyi buktatásáért. Majd cserélt a hazai csapat a 61. percben: Hadházit váltotta Annus. Majd a 71. percben mind két csapat cserélt, hiszen döcögős lett a játék: a vendégeknél Vuk- Matija, még nálunk Foldi- Karacs csere volt.

A 90+3. percben véget ért a mérkőzés. Becsülettel küzdve és többnyire jobb játékkal, de kiesett a Máv a kupából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában