labdarúgás

2020.03.06. 10:52

Nem kevesebb mint ötvennégy csapat érdekelt a küzdelmekben

Már csak három nap, és március 9-én útjára indul a futball-labda, nevezetesen a szolnoki kispályás labdarúgó-bajnokság 2019–2020-as tavaszi szezonja.

Varga Csaba

Minden meccsen nagy a hajtás a Tiszaligetben

Fotó: Kiss János

Mint azt a szervező Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. munkatársa, Rézsó Péter hírportálunknak elmondta, 54 csapat folytatja a küzdelmeket a három osztályban, valamint a szeniorok mezőnyében.

Minden meccsen nagy a hajtás a Tiszaligetben
Fotó: Kiss János

– Azt tudni kell, hogy a II. osztályban a fennmaradó öt mérkőzés lejátszása után felső- és alsóházas rendszert vezettünk be – jelezte Rézsó Péter. – A csapatok helyezésüktől függően felsőházban (1–10. helyezettek) és alsóházban (11–19. helyezettek) játszanak majd tovább, ahová pontokat visznek magukkal. A bajnoki küzdelmek tehát jövő hétfőtől június 11-ig tartanak. Akárcsak az őszi évadban, hétfőn és kedden a másod-, szerdán a szenior-, csütörtökön a harmad-, míg pénteken az első osztályban érdekelt gárdák lépnek pályára.

Mindennap 17.30-as és 18.45-ös kezdéssel rendezzük meg az összecsapásokat a Tiszaligeti Stadion műfüves játékterén. Minden kedves szurkolót szeretettel várunk a három hónapon át tartó mérkőzéssorozatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában