UGRÓKÖTÉL

2019.07.12. 10:09

Számos éremmel térhettek haza a norvégiai vb-ről

A 2019. évi világbajnokságot a norvégiai Oslo-fjordban rendezték a napokban, ahol öt kontinens huszonhat országának kilencvenkét csapata és annak kilencszázhetvenöt versenyzője mérte össze tudását különböző versenyszámokban és korcsoportokban.

Munkatársunktól

Czuczor Zsuzsa (balra) és Papp Orsolya az érmeikkel

Forrás: Beküldött fotó

A harminc felettiek között Papp Orsolya és Czuczor Zsuzsa martfűi versenyzők kiváló eredményeket értek el, megnyerték a kétszer harminc másodperces páros dupla versenyszámot, de első helyen végeztek a páros szabadon választott gyakorlatban is.

Utóbbi ugrókötelező tizennyolc év után tért vissza a sportágba, a januárban újra edzésbe álló hölgy pedig két aranyéremmel bizonyította, hogy megérte újra felvenni a fonalat.

Orsolya – aki egyébként testnevelő tanár Tiszaföldváron, és már huszonhét esztendeje űzi ezt a sportágat – egyéni számokban is remekül szerepelt, második helyet gyűjtött be a háromperces gyorsasági számban, bronzérmes lett a harminc másodperces gyorsaságiban, valamint egy negyedik hellyel gazdagodott szabadon választott gyakorlatával.

Czuczor Zsuzsa (balra) és Papp Orsolya az érmeikkel
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában