LMBTQ

2022.03.10. 06:30

Gyermekvédelmi konferenciát tartottak Kunszentmártonban

Az Európa Jövője Konferenciasorozat részeként szerdán a térség szakemberei kerekasztal beszélgetést tartottak a Szabó Gyula Művelődési Központban.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

A szervező Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és a Ficsak Kunszentmárton Alapítvány a gyermek jogainak védelmére irányította a figyelmet. A köszöntőt követően a megnyitón Herczeg Zsolt, a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje is szót kapott.

Április harmadikán véleményt nyilváníthatnak a népszavazáson. Mondjanak nemet a gyermekeket veszélyeztető tényezőkre, hogy a kormány továbbra is megvédhesse a fiatalokat! – fogalmazott Herczeg Zsolt.

– Gyermekek sokat jelentenek az életünkben, szülőként nagy boldogság, társadalmi szempontból ők számítanak a mindenkori utódoknak. Védtelenek születésüktől, mi felnőttek tudjuk őket terelgetni, megvédeni. Sok veszély érheti őket, fontos a média hangsúlya. Elfogadhatatlan, hogy olyan hatások befolyásolják, amit például az LMBTQ propaganda erőltetett ideológiája sugall – hangsúlyozta beszédében Wenner-Várkonyi Attila, a város polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!