Hírek

2004.12.11. 06:51

Minőségi javulás

Az elmúlt hónapokban több helyen is megjelent, hogy Baumgartner Zsolt menedzsere immáron több versenyző karrierjét is egyengeti, vagyis megoszlik az energiája köztük.

Kocsis Máté

[caption id="" align="alignleft" width="260"] Rick Gorne (középen) itt még a BAR-csapat irányítóival pózol
[/caption]Ezzel azonban semmi baja sincs a Baumgartner Teamnek annak ellenére, hogy egy új taggal bővült a csapat. Bővült, vagyis Frank Tamás továbbra is egyengeti Zsolt karrierjét, csak mostantól ebben segítségére van egy igen nagy tekintélyű társ is, Rick Gorne személyében. Az angol úriember pár éve hozta létre menedzsercégét, a Gomansportot, mely több neves pilótát is menedzsel. Gorne elismertsége azonban nem innen ered, hanem a világ egyik leghíresebb versenyautó-gyártó cégénél, a Reynardnál eltöltött 18 évéből. Innen 2000-ben a BAR-csapatához szerződött, melynek egyébként a mai napig résztulajdonosa, bár egyes pletykák szerint eladná részvényeit a Hondának. Gorne tehát sokakat ismer és nagyon jól tudja, hogyan működik az autósport világa – legyen az  akár a Forma–1, akár a CART.
A brit szakember szerepvállalása a Baumgartner Teamben ismét bizonyítja, hogy Zsoltnak helye van a száguldó cirkuszban, hiszen egy ilyen kaliberű menedzser „akárki” mellett nem vállal munkát. Gorne befolyását ismerve, akár az sem lehetetlen, hogy a jövőben Zsolt valamelyik nagy csapathoz szerződjön akár tesztpilótaként, akár versenyzőként. 

megoszlik az energiája köztük. Kocsis Máté -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!