Hírek

2004.12.20. 00:00

Országházi jégpálya mindenkinek

Kováts Antal

Bérelhetünk is korcsolyát az Országház előtt hétfőtől üzemelő jégpályán, amely a téli szünet egész időszakában ingyenes korcsolyázási lehetőséget nyújt kicsiknek-nagyoknak. Az 1500 négyzetméternyi területen öltöző, ruhatár, melegedő, mellékhelyiség, korcsolyabérlési lehetőség, élező és mérsékelt áru büfé is várja a látogatókat. Egészségügyi sátor ugyancsak készenlétben áll.

A pálya délelőtt 9-től 21 óráig vehető igénybe, alkalomhoz illő zeneszó mellett. A szünidős diákoknak kulturált szabadidő-eltöltési lehetőséget biztosító korcsolyapálya megvalósítására a Publica Kft. kapott megbízást. A negyvenhatmilliós költséget a Szerencsejáték Rt. fedezte. A jég előállításához szükséges közönséges vizet a vízművek szolgáltatja. Fűtéséről 300-400 kilowattos fagyasztóberendezés gondoskodik, a pálya alatt húzódó csőrendszer segítségével – fűzte hozzá a létesítő hivatal tisztségviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!