Hírek

2005.01.11. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Csömör Báloznak Kezdődik a farsangi báli szezon. A csömöri Petőfi Sándor Művelődési Házban először január 15-én, szombaton az egészségügyiek bálját rendezik meg.

Diósd Ülés A képviselő-testület soron kívüli ülést tart ma délután 16 órától. A négy napirend közül a menetrend szerinti autóbuszközlekedés beindítása, illetve a 24 órás orvosi ügyeleti rendszerrel foglalkozó előterjesztés sokak érdeklődésére tart számot. (vs)

Fót Nyílt verseny A Fóti Sakkegyesület szervezésében nemrégiben rendezték meg a II. Vörösmarty Kupát, a Herczeg Oszkár Emlékversenyt és a Fóti Nyílt Sakkversenyt. A megmérettetésen felnőtt kategóriában Jakab Attila nyert. (lma)

Gödöllő Nyílt nap A következő tanévben a Szent István Egyetemre jelentkezőket nyílt napon várják Gödöllőn, az egyetem aulájában. (vs)

Monor Tüdőszűrés A harminc év feletti lakosság kötelező tüdőszűrő-vizsgálatára január 31-ig az 5. és 6. háziorvosi körzetek lakóit várják. A vizsgálatra hétfőtől csütörtökig 8–17 óra között, pénteken 8–12 óra között lehet jelentkezni. (vs)

Százhalombatta Később zár Januártól meghosszabbodott a város I-es postájának nyitva tartási ideje. A későbbi zárás indoka, hogy a városban megnyílt nagyáruház megváltoztatta a lakosok szokásait, és az önkormányzat is szorgalmazta a nyitvatartási idő meghosszabbítását. (vs)

Törtel Véradás Ma délután 14 órától 17 óráig Törtel művelődési házában várják a véradókat a Ceglédi Toldy Ferenc Kórház Klinikai Transzfuziológiai Osztályának munkatársai. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!