Hírek

2005.01.07. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Aszód Elengedték a tartozást A Vöröskereszt aszódi szervezete összesen 126915 forintos tartozásának elengedését kérte a várostól. A Kossuth Lajos utca 59. alatt működő iroda adóssága két év alatt jött öszsze. A fizetési nehézség abból ered, hogy a Magyar Vöröskereszt nem kap állami támogatást. A testület támogatta a kérést. (vs)

Csemő Gyerekek az erdőben A település iskolájának vadász szakköre szoros kapcsolatot tart fenn a vadásztársasággal. A szakköri tagok kéthetente ellátogatnak a vadászházba és részt vesznek a mindennapi munkában. (vs)

Érd Pályázati pénz A hivatalos értesítés még nem érkezett meg, de úgy hírlik, a város nyert, E-Magyarország pályázata eredményes lesz.
A remények szerinti több mint 550 milliós forrást az intézmények informatikai fejlesztésére fordíthatja a város. (vs)

Köröstetétlen Klubtervek A szerveződő nyugdíjasklub a helyiség biztosításán túl is számíthat önkormányzati támogatásra. A feltétel csak annyi, hogy ne négyen-öten, hanem többen legyenek. (vs)

Monor Tagdíj A városi könyvtárba 2005-ben ötszáz forintért lehet beiratkozni. A zenetári tagságért újabb ötszáz forintot kérnek. Internetezni óránként háromszáz forintért lehet. Az E-Magyarország-
gépeken csak száz forint a díj. A vakok és gyengén látók ugyancsak ennyiért használhatják a rendszert. (vs)

Tápiószentmárton Véradás A ceglédi Toldy Ferenc Kórház szakemberei január 11-én reggel kilenctől fél egyig várják a véradókat Tápió-szentmártonban, a művelődési házban. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!