Hírek

2005.01.29. 00:00

Keresztül Pest Megyén

BAMA

Megyei polgármesterek

Benkovics Gyula, Pécel
1949-ben született Pécelen. Általános iskolai tanulmányait helyben végezte. 1981-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem állam- és jogtudományi karán szerzett diplomát. 2002-es megválasztásáig egyéni ügyvédként dolgozott. Nős, két gyermek édesapja. Szabadidejében szívesen sportol.

 

 

 

Ráckeve Kiküldetés
A Ráckevei Baráti Kör legközelebbi összejövetelét január 31-én, hétfőn délután öt órakor tartja az Ács Károly Művelődési Központban. Előadó Békés Imre, a Dunai Repülőgépgyár technikusa, aki az etiópiai kiküldetésén szerzett élményeiről, tapasztalatairól tart beszámolót. (lma)

Diósd Disznótor
A helyi önkormányzat, a Diósdi Hagyományőrző Klub, az ÁMK, az óvoda és a közreműködő helyi civil szervezetek január 29-én vidám disznótort szerveznek. Az esemény reggel hét órakor kezdődik az ÁMK-ban. Minden érdeklődőt szeretettel
várnak. (lma)

Kakucs Emléktúra
Január 29-én, szombaton érkeznek a településre az V. Doni Emléktúra résztvevői. Befutásukat harangszó jelzi majd. A kápolnától a Kálvin zenekar kíséri a résztvevőket. A Don-kanyarban több mint hatvanezer honfitársunk halt meg. (lma)

Biatorbágy Véghajrá
A nagyközség képviselő-testülete támogatni kívánja a helyben működő alapítványokat, egyesületeket, társadalmi szervezeteket. A pályázatot az év elején írták ki. A megmérettetésre még hétfő éjfélig lehet jelentkezni. (lma)

Telki Tanúságok
A helyi polgári egylet meghívására február másodikán, szerdán dr. Gaudi-Nagy Tamás Európa-jogi szakember tart előadást az általános iskola könyvtártermében. A Magyarok Világszövetségének elnökségi tagja a népszavazásról beszél majd. (lma)

Budakeszi Szavazás
A település elektronikus kikötője nemrég állt munkába. A szerkesztők a látogatóktól megkérdezik, mennyire tetszik nekik az új külalak. A szavazatok szerint a többség másféle honlapot szeretne látni. (lma)

Herceghalom Tervek
A település honlapján elérhető a fejlesztési terv. A Talentis által készített színes térképek jól tükrözik a képviselő-testület törekvését egy modern és élhető település létrehozására. (lma)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!