Hírek

2005.01.08. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Aszód Játékcsere A régi játszótéri eszközöket június 30-ig le kell cserélni. Aszódon 91 ilyen játék van még. A képviselő-testület éppen ezért úgy határozott, hogy a 2005. évi költségvetésben egymillió forintot biztosít a csere végrehajtására. (vs)

Budakeszi Jelölés A Budakesziért kitüntetést, valamint az Ifjúsági Díjat minden év március 15-én adják át a városban. A két elismerésre a lakosság jelölheti ki a legalkalmasabbakat. A határidő 2005. február 9. (vs)

Cegléd Találkozó a Kaszinóban A város polgármestere, Sós János, január 12-én ellátogat a ceglédi kaszinóba. Délután öt órától közérdekű témákról lehet vele beszélgetni. (vs)

Göd Ingatlaneladás Az önkormányzat nyolc építési telket árverésen szeretne értékesíteni. A feltételekről a hivatal ad tájékoztatást. Az árverést január 17-re tervezik. (vs)

Pécel Gödöllői művészek A Ráday-kastély dísztermében január 14-én, 17 óra 30 perckor Gödöllői művésztelep címmel vetített képes előadást tart Őriné Nagy Cecília művészettörténész. A kastélyban január 20-ig még megtekinthető a művésztelep alkotóinak kiállítása. (vs)

Monor Maradnak a régiek A monori képviselő-testület döntése alapján az új esztendőben nem változik a helyi adók mértéke. (lma)

Veresegyház Hálón a menetrend Immár a világhálóról is elérhető Veresegyház és környéke autóbusz-menetrendje. Az érdeklődők a www.veresegyhaz.hu honlapon találhatják meg az adatokat. (lma)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!