Hírek

2005.03.25. 08:44

Keresztes Ildikó sokat kényezteti Fülest

Szilágyi Ágnes

Füles szálkás szőrű tacskó, és két gazdája van, Keresztes Ildikó színésznő és párja, Kicska László, az EDDA dobosa. Ennek ellenére ő az úr a házban. Tagadhatatlan, hogy jó helyre tette le a fenekét.
Füles augusztusban lesz nyolcéves. Erdélyben született, de már két hónaposan budapesti lakos lett. Tisztességes neve Füles, de gazdái egymás között csak gróf urazzák. A kutyus, árulta el Ildikó, sajnos rokkant. Két gerincműtétje is volt. A kiskutyát naponta négyszer viszi le ölben az emeletről. Ilyenkor viccesen mondogatja az ebnek: „Ha neked kellene engem cipelned, ahhoz mit szólnál?”
A színésznő és a kutyus is augusztusban, négy nap különbséggel született. – Oroszlánok vagyunk, és hát két dudás egy csárdában nehezen fér meg  – mondja Ildikó. Tisztában van vele, hogy Fülest elkényeztették. Már kiskorában is mindent megrágott. A színésznő kedvenc olasz cipőjét is: a bokacsizmából félcipőt „varázsolt”. Ildikó komolyan leszidta, de két perc múlva már tutujgatta az ő kis kutyuskáját.
Egyik reggel meg kikövetelte magának a rákszirmot. – Ami befér a száján, megeszi – meséli Ildikó. A gazdi imádja, amikor ugat, mert olyan a hangja, mintha egy tekintélyes bernáthegyi volna. Kiskutya létére Füles nem tűri, hogy ölebként kezeljék. Kikéri magának, hiszen ő vadászkutya. Az utcai sétákon sem a kis kutyákkal barátkozik, hanem a nagyok érdeklik. Nem egyszer megtörtént, hogy Ildikónak a saját testével kellett megvédenie egy német juhásztól.

Keresztes Ildikó

Marosvásárhely, 1964. augusztus 8.

1988: Testnevelési Főiskola.

A Jeff Porcaro emlékzenekar énekesnője. Az Omega-urnék vendége és vokalistája

1988: Testnevelési Főiskola.

A Jeff Porcaro emlékzenekar énekesnője. Az Omega-urnék vendége és vokalistája -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!