Hírek

2005.04.14. 00:00

Harmincezerért dalolnak keddenként Tóth Gabiék

BAMA

Harmincezer forint fehér, névre szóló borítékban. Ennyit kapnak hetente a fiatal sztárjelöltek szokásos keddi budapesti haknijukért a New Orleans Pubban. A Reggel riportere bejutott Torres Daniék közös öltözőjébe, ahol szemtanúja volt a kifizetésnek. Egy fiatal hölgy fél órával a műsor vége után meglátogatta a népszerűségben fürdőző énekeseket, és minden jelenlévő szereplőnek átadott egy borítékot. Abban csak készpénz volt, nyugtát, számlát nem láttunk. Legtöbbjük nem három tízezressel gazdagodott, hanem kisebb címletekben jutottak a pénzhez. A szereplők a műsorfolyam idején körülbelül havi 120 ezer forintot tudnak így összeszedni.

Cáfolhatatlan forrásból azonban megtudtuk: nyári koncertturnéjukon lesznek olyan fellépések, ahol 60 ezer forint lesz a fejenkénti honorárium. A fizetés nagysága attól függ, hogy a fellépés megrendelője milyen formában kéri a Megasztárok élő műsorát. Információink szerint egész nyáron haknizhatnak a felfedezettek. A tinibálványok örülnek a zsebpénznek, de most csak a hét végi rockballadás döntő érdekli őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!