Hírek

2005.05.20. 00:00

Bene László megüzente a rablóknak: résen vannak

Nagy E. D.

Dicséretben, jutalomban, illetve előléptetésben részesítették azt a hat rendőrt, akik részt vettek a tűzpárbajban szombaton a budaörsi Tesco parkolójában. Bene László országos rendőrfőkapitány lapunknak azt mondta: azért kaptak elismerést a rendőrök, mert helytálltak az egyenlőtlen küzdelemben. Emellett megvédték az üzletháznál lévő állampolgárokat, és a tettesek tudtára adták: a rendőrség mindenáron el akarja kapni őket.

A főkapitány elmondta: az állomány számának csak ezreléke az, aki szolgálatteljesítés közben használja fegyverét. Ignácz István, Pest megye rendőrfőkapitánya példaként állítja a hat rendőrt az állomány részére. Egyikük, Bogdán András (40) nem először használta fegyverét szolgálatteljesítés közben. – Mi a dolgunkat tettük. Úgy jöttünk ide, hogy ha közben menni kell, akkor menni kell. Az országos rendőrfőkapitány a rablókhoz is szólt. – Üzenjük nekik, hogy mindent megteszünk az elfogásukért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!