Hírek

2005.06.07. 06:40

Szlavica asszony elégedetlen Ecclestone-nal

Méhes Károly

Nem éppen hízelgő dolgokat mesélt hírneves férjéről Szlavica Ecclestone, az egykori jugoszláv szépségkirálynő, aki az 1982-es Olasz Nagydíjon ismerkedett még Bernie-vel. A dologból szerelem (?), majd végül házasság lett, aminek gyümölcse két szépséges leány, Tamara és Petra, akik tán jobb partinak számítanak ma Angliában, mint a királyi család néhány tagja. Ám mint Szlavica ezúttal beszámolt róla, nem könnyű az élet Ecclestone mellett. – Fogalma sincs, mi zajlik otthon. Azt sem tudta, hogy lánya leérettségizett. Kérdezte este, mért nem volt Tamara iskolában. Fel kellett világosítsam, hogy többé nem kell iskolába járnia, mivel elvégezte…

Szlavica meglehetősen unalmasnak festette Bernie otthon töltött óráit:  – Nyolc óra tájban jön haza. Akkor megvacsorázik. Aztán tévézik egy kicsit. Majd megy is az ágyba. Azon meg már nem is csodálkozhatunk igazából, hogy semmi más nem érdekli, mint a Forma–1. – Két percig nem tud megülni békén egy fotelban, még a szabadsága alatt sem. Hogy meginnánk kettesben egy pohár bort? Soha… Az F1-en kívül a világon semmi sem érdekli. Beszélgetni sem szeret, a legtöbb ember untatja. Ha néha vacsorára vagy társadalmi eseményre kell mennünk, az olyan számára, mintha tüzes vassal kínoznák.

Lehet, hogy Szlavicának mint feleségnek igaza van, de az is igaz, hogy mindeme vádak ellenére Bernie Ecclestone egészen jól kiigazodik a(z üzleti) világ dolgaiban…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!