Hírek

2005.10.21. 00:00

Cristiano Ronaldót rászedték a francia nők

Újabb részleteket tárt fel a londoni Sun Cristiano Ronaldo állítólagos bűnügyével kapcsolatban. A Manchester United portugál csillagát kedden este két francia hölgy megerőszakolásának gyanújával hallgatta ki a Scotland Yard. A szélsőtől ujjlenyomatot és nyálmintát is vettek.

Dénes T.

[caption id="" align="alignleft" width="108"] Cristiano Ronaldót rászedték a francia nők
[/caption]A feljelentést tett – nyilván a végtelenségig ártatlan – hölgyek az egyik legelőkelőbb londoni szállodában mentek fel a futballsztár 2500 fontos (azaz éjszakánként 875 ezer forintért kivehető) szobájába. Elmondásuk szerint Ronaldóval s annak körülbelül a harmincas éveiben járható barátjával vagy rokonával a manapság nagyon felkapott Movida bárban, az Oxford Circus közelében ismerkedtek meg október 2-án, a Man United Fulham elleni, 3-2-re megnyert találkozója után. Onnan elmentek a Sanderson Hotelbe, ahol két órán keresztül még iszogattak a bárban, majd felmentek a luxusszobába. Ott állítólag Ronaldo megerőszakolta őket. A hölgyek reggel ötkor hagyták el a szállodát, s elmentek egy kórházba. Viszont csak a következő nap, azaz hétfőn tettek feljelentést a rendőrségen.

A rendőrség a Manchester United futballistájának sűrű programja miatt két hetet várt a kihallgatással. Formálisan őrizetbe vették, majd kilenc órán keresztül kihallgatták. A szövegekben „barátnak vagy rokonnak” titulált, harmincéves férfit tanúként, s nem gyanúsítottként, de ugyancsak kihallgatták. Carlos Queiroz, a Man United portugál másodedzője teljesen alaptalannak ítélte a gyanusítást, s hangoztatta, biztos a játékos ártatlanságában. A heti 60 ezer fontot (közel 20 millió forintot) kereső nagymenőt, függetlenül játékstílusától, csendes, inkább magába forduló srácként ismerik csapattársai. Szolidan él egymillió fontot érő, cheshire-i házában. Az utóbbi hónapban – édesapja halála óta – különösen visszafogottan viselkedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!