Hírek

2005.10.12. 00:00

HÍRsáv

BAMA

A költőnő szomorú televíziós vallomása
Ritka az, amikor valaki fiatalon abban a megtiszteltetésben részesül, hogy átveheti a Magyar Köztársaság Érdemkeresztjét. Az még ritkább, amikor egy fiatal hölgy a televízió nyilvánossága előtt beszél betegségéről. Karafiáth Orsolya költőnő, az érdemkereszt tulajdonosa ezt tette. A tv2 reggeli műsorában, a Mokkában árulta el, hogy hiába a siker, hiába a kitüntetés, bizony depressziós.

A színésznőt nem felejtik el itthon sem
Malek Andrea lassan hét éve él külföldön. Pontosabban itt a szomszédban, Bécsben. Mégis időről időre a hazai újságok címlapjára kerül, vagy meghívják televíziós műsorba. Nem felejtik el az egykor sikerrel indult színésznőt, akinek nagy jövőt jósolt a szakma. Andrea így sem lett hűtlen – két fia nevelése mellett – a színházhoz. Csak nem Pesten, hanem Bécsben játszik. Méghozzá a világhírű musicalben, az Elisabeth-ben.

A Vásott kölykökért kórházba került
Növényi Norbertet beszippantotta a TV2. A kereskedelmi csatorna először
a Vásott kölykök című műsorba hívta meg a birkózót. Most pedig
Növényi beteget jelentett. A TV2 Jóban Rosszban sorozatában ő is kórházlakó lesz. Annyit tudunk Garai Árpádról, akit Növényi alakít, hogy olyan férfibetegséggel jelentkezik be a Csillagvirág klinikára, amelyet eltitkol.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!