Hírek

2006.03.18. 16:15

Elfogadta az MDF az országos listát

Elfogadta az MDF országos választmánya a párt országos listáját - közölte Katona Kálmán, a testület elnöke szombaton Budapesten.

BAMA

Az országos választmány elnöke a testület ülése után elmondta: a listát Dávid Ibolya elnök vezeti, a második helyen Herényi Károly frakcióvezető, a harmadik helyen Hock Zoltán elnökhelyettes áll. Őket követi Csapody Miklós, Karsai Péter, Csáky András, Pettkó András országgyűlési képviselő, majd Almássy Kornél alelnök következik, a 12. helyen Szőke László alelnök szerepel. Katona Kálmán az MDF budapesti listavezetője, Boross Péter volt miniszterelnök a Pest megyei listavezető. Sisák Imre és Gémesi György közös MDF-Fidesz-KDNP jelölt a 23. és a 24. helyen szerepel az országos listán. A 9., 10., 11., 13. és 14. helyet a nyugdíjasok érdekeiért kiálló Tisztelet Társaságának tagjai kapták, amely szervezettel az MDF február 14-én kötött együttműködési megállapodást. Az MDF-el tavaly egyesült egykori MDNP-sek közül Szabó József alelnök a 16., Pusztai Erzsébet a 21. a listán. Katona Kálmán elmondta: az első 20 jelölt az ülésen nyilatkozott arról, hogy elfogadja a jelölést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!