Hírek

2006.05.25. 17:26

Beismerte tettét a bírót megütő fiatalember

Elfogta a rendőrség azt a 25 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint az Újpest FC-MTK labdarúgó meccs után befutott a játéktérre és szidalmazta, valamint megütötte a játékvezetőt a Megyeri úti stadionban.

Nagy E. D.

Az eset a mérkőzés lefújása után történt: néhány újpesti szurkoló a pályán adott hangot véleményének. Egyikük tarkón ütötte a játékvezetőt, akinek szerencsére komolyabb baja nem esett. A találkozón végül a rendezők teremtettek rendet. A meccsen egyébként az Újpest 2-1-re kapott ki az MTK-tól. Az Újpest FC a történtek után elítélte az esetet.

A verekedés kapcsán a helyszínen rendőri intézkedés nem történt, az eljárás feljelentés után indult: az újpesti rendőrök garázdaság miatt kezdték meg a nyomozást. M. Róbertet azonosították, ő gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a terhére rótt bűncselekményt. A fiatalembert őrizetbe vették. A rendőrség M. Róbert mellett további három személlyel szemben kezdeményezett eljárást, sportrendezvény megzavarása szabálysértés miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!