Hírek

2006.05.15. 15:25

Forró cáfolta az ellene felhozott vádakat

Forró Tamás újságíró cáfolta az ellene felhozott vádakat a Kulcsár-ügyben történt hétfői meghallgatásán a Fővárosi Bíróságon. Az ügyben ő a tizedrendű vádlott.

BAMA

Forró ellen a vád azon alapul, hogy Kulcsár Attila bizonyos pénzösszegeket küldött neki, amelyek sikkasztásból származtak volna. Forró Tamás elmondta: kapott összegeket Kulcsár Attilától, de ezt annak ellenértékéül kapta, hogy műtárgyakat vásárolt a számára.

A meghallgatás során Forró elmondta, hogy kapcsolatuk alatt Kulcsár megbízásából különböző aukciókon 2000 és 2003 között műtárgyakat vásárolt összesen mintegy 60-80 millió forint körüli összegért. Neki ezt a pénzt vagy Kulcsár Attila személyesen vagy megbízottja Szekeres Gyula taxis (Gyuszi taxis) kézbesítette, más egyéb pénzt nem kapott. A tárgyaláson szóba került a Zöld Újság Kft. eladásának, illetve részvénycsomagja eladásának ügye is, amiben Forró Tamásnak szerepe volt. Ezzel kapcsolatban Kulcsár Attila még a nyomozás során vallomásában úgy nyilatkozott, hogy itt esetleg szabálytalanságok történhettek.

Forró Tamás a tárgyaláson részletesen elmondta, hogy milyen tranzakciók és kik között zajlottak az ügyben és ezeket dokumentálta. Kulcsár Attila a tárgyalás végén kijelentette, hogy fenntartja a nyomozás során tett vallomását Forró Tamásra vonatkozóan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!