Hírek

2006.05.30. 10:03

Retteg attól, hogy a Sátánt szüli meg

Teljesen kétségbeesett egy angol nő, amikor megtudta, hogy gyermeke június 6-án fog megszületni. A születési dátum így ugyanis 06/06/06 lesz, vagyis a három hatost fogja tartalmazni, amely a Biblia szerint a Gonosz száma.

BAMA

Melissa Parker a The Sun-nak elmondta, amióta megtudta gyermeke születésének várható időpontját rémálmok gyötrik és attól retteg, hogy kisfiát, vagy kislányát idővel a Gonosz szállja meg, vagy egyenesen magát a Sátánt szüli meg.

Várhatóan e napon százezrek születnek világszerte, s a keresztény kultúrkörben is sok tízezer gyermek látja meg a napvilágot. Ám nem véletlen, hogy éppen Melissa Parkert kerítette hatalmába a rettegés. A hölgy saját bevallása szerint imádja az Ómen című klasszikus horrorfilmet, amely arról szól, hogy egy diplomata nem meri megmondani feleségének gyermekük halálát és megfogadva a pap tanácsát egy árva kisfiút fogad örökbe. De kiderül, a gyermek a Sátán fia – június 6-án 6 órakor születet -, s az ősi próféciák szerint eljövetelével veszi kezdetét az Armageddon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!