Hírek

2006.10.13. 09:59

A katasztrófák titkait fürkészi a Discovery Channel új sorozata

BAMA

A Discovery régóta élen jár a titokfejtésben. Most is egy olyan szériát (A tökéletes katasztrófa) indítanak útjára novembertől, amelyben a nézők megismerkedhetnek a jelenségek mögött húzódó tudományos magyarázatokkal, egyben ráeszmélhetnek, hogy a híradókban látható katasztrófák nemcsak az áldozatokat érintik, hanem mindnyájunkat.

A katasztrófákat eddig filmre nem vett szemszögből láthatjuk: a tornádó közepéből figyelhetjük, amint az életre kel, és a tetejéről nézhetjük, ahogy elhal az ereje. Láthatjuk, hogyan indul el egy földrengés a tenger közepéből, és hogyan haladnak a part felé az általa keltett hullámok. A filmsorozat már címében is meghökkentő, ijesztő.

Íme, néhány epizódcímke: A tökéletes tornádó, A tökéletes földrengés, A tökéletes tűzvész. A katasztrófák bemutatását hiteles éghajlati szakértők és geofizikusok beszámolói kísérik, a drámai jelenetek és a tudományos magyarázatok összefonódása biztosítja a műsor rendkívüliségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!