Hírek

2006.10.09. 11:01

Antal Imre szeszélyei, Koltai csillagai, Tilla táncosai

Antal Imre minden bizonnyal megcsinálhatja végre a Szeszélyes évszakok legújabb adását a Magyar Televízióban. A nagybeteg műsorvezetőnek ez a legnagyobb álma, így szeretne elbúcsúzni közönségétől. Negyedévenként jelentkező műsora jó ideje megszűnt, s most a köztévé lehetőséget adott az Erkel-díjas Antal Imrének, hogy tető alá hozzon egy adást.

Cs. T.

Koltai Lajos világhírű operatőrünk e hetekben az Egyesült Államokban, Rhode Islanden forgatja Evening című filmjét, amelyben olyan világsztárok szerepelnek, mint Glenn Close, Meryl Streep, Vanessa Redgrave. Természetesen magával vitte Pados Gyula operatőrt is, akivel a Sorstalanságban is együtt dolgozott.

Till Atilla ugyanúgy élvezi a Megatánc vezetését, mint a Megasztárét. Azt mondja, nagyon szereti az utcai táncosokat is, a tánc szerinte könnyed műfaj, nem lehet lomhán csinálni. Őszintén bevallja, hogy valamennyi tánctípusban falábú és bottestű, soha nem tudna elindulni egy ilyesfajta táncos vetélkedőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!