Hírek

2006.10.16. 13:37

Gyurcsány belekezdett, a Fidesz-KDNP kivonult

A Fidesz és a KDNP képviselői kivonultak az Országgyűlés üléséről hétfőn, amikor Gyurcsány Ferenc miniszterelnök megkezdte Közös dolgainkról című napirend előtti felszólalását.

BAMA

Az ülésterem ellenzéki padsoraiban csak a két frakcióvezető, Navracsics Tibor (Fidesz) és Semjén Zsolt (KDNP) maradt bent. A Fidesz és a KDNP múlt héten hétfőn jelentette be, hogy a frakciószövetség tagjai a miniszterelnök minden előre bejelentett felszólalásánál kivonulnak az Országgyűlés üléséről. Ezt azzal indokolták, hogy Gyurcsány Ferencet nem kívánatos személynek tartják a politikában, azért semmilyen módon nem akarnak vele együttműködni.

Akkor jelezték azt is, hogy Gyurcsány Ferenc felszólalásain csak a két frakcióvezető marad majd bent az ülésteremben, ők ketten válaszolnak a kormányfőnek. Az előzetes bejelentés szerint, miután a véget ér a miniszterelnök felszólalása, a frakció visszavonul az ülésterembe, és folytatja a parlamenti munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!