Hírek

2006.12.19. 09:59

Mesterhármas kiállításokból

Valószínűleg egyedülálló módon három piros lapot is kapott egyetlen labdarúgó-mérkőzésen Andy McLaren, a skót másodosztályú Dundee futballistája

BAMA

Valószínűleg egyedülálló módon három piros lapot is kapott egyetlen labdarúgó-mérkőzésen Andy McLaren, a skót másodosztályú Dundee futballistája.

A csatár a 87. percben súlyos szabálytalanságot követett el a házigazda Clyde egyik játékosával szemben, ezért a bíró kiállította, de itt még messze nem ért véget a történet. McLaren - hogy emlékezetesebbé tegye levonulását ? útközben még behúzott egyet a rivális csapat egy másik tagjának, majd berohant az öltözőbe.

Az asszisztens jelentette az esetet a játékvezetőnek, aki a lefújás után magához rendelte a magáról megfeledkezett támadót, és az öltözÕben még egy piros lapot felmutatott neki. Ez az újabb "kiállítás" aztán úgy fel- bőszítette a magáról megfeledkezett játékost, hogy dühében belerúgott a kiszolgálóhelyiség ajtajába, amely ki is lyukadt.

Ezt látva a bíró újabb piros lapot húzott elÕ a zsebéből, ezzel McLaren "mesterhármast" ért el. Erre a történtek után a pályán valószínÛleg sokáig nem lesz lehetÕsége, hiszen minden bizonnyal hosszú eltiltás vár rá.

Ezek is érdekelhetik