Hírek

2007.09.20. 15:23

Életveszélyes fenyegetést kapott Navracsics

Életveszélyes fenyegetést kapott Navracsics Tibor; a Fidesz frakcióvezetőjét levélben fenyegette meg a magát „Békét szerető embereknek” nevező feladó.

BAMA

Az ellenzéki párt által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott, számos helyesírási hibát tartalmazó levélben többek között azt írják a Fidesz politikusáról, hogy „előbb-utóbb elteszik az ilyen mocskos embert, mint Ön”. „Én nyugodt természetű vagyok, de egy sorozattal leteríteném, mint a kutyát. Ilyen ember nem élhet. Eljön az idő, hogy erre sor kerül” - olvasható a Navracsics Tibornak szánt fenyegető levélben. A Fidesz parlamenti képviselőcsoportja vezetőjének írt levélben  Szijjártó Péter nevét is megemlítik: "Úgy látszik, Ön mindenre képes (...) Szijjártóval együtt". A levél végén feladóként ez van feltüntetve: Békét szerető emberek, Zala megye, 8900.

Havasi Bertalan, a Fidesz sajtófőnöke az MTI érdeklődésére elmondta, Navracsics Tiboron kívül a napokban Szijjártó Péter szóvivő és Répássy Róbert frakcióigazgató kapott levélben, az Országgyűlés Hivatala címére vagy sms-ben fenyegetést.

Arra a kérdésre, hogy a Fidesz más politikusai, így Orbán Viktor elnök kapott-e hasonló fenyegetést, a sajtófőnök azt mondta: a megfenyegetettek és hozzátartozóik védelme érdekében sem erről, sem a megtett intézkedésekről nem kívánnak nyilatkozni.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!