Hírek

2008.02.23. 19:10

Az MSZP szerint a vizitdíj nem érinti hátrányosan a nyugdíjjasokat

A vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetése nem érinti hátrányosabban a nyugdíjasokat, mint általában az embereket, hiszen kompenzációt kapnak

BAMA

A vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetése nem érinti hátrányosabban a nyugdíjasokat, mint általában az embereket, hiszen kompenzációt kapnak - reagált egy fideszes politikus állításaira Csákabonyi Balázs szocialista képviselő.

A Fidesz szerint 2013 és 2020 között 300-500 ezer olyan idős ember lehet, akiknek nem lesz, vagy nagyon kevés lesz a nyugdíjuk - erről Iván László, az ellenzéki párt szakpolitikusa beszélt szombati budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus szerint ez a veszély az 1945 és 1959 között születetteket fenyegeti, a kormánynak azonban nincs erre a kritikus helyzetre megoldási javaslata.

Csákabonyi Balázs szocialista országgyűlési képviselő erre reagálva közölte: a kormánynak van elképzelése arról, hogy megoldja és enyhítse ezeket a problémákat. A konkrét javaslatok hamarosan meg fognak születni - tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!