Hírek

2008.02.20. 08:08

Cégek napja a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán

Első alkalommal rendezik meg a cégek napját csütörtökön a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, ahol 22 cég vezetői tartanak előadásokat - közölte a Felvételi Információs Szolgálat az MTI-vel.

BAMA

Sokan későn szembesülnek azzal, hogy a diploma megszerzése önmagában nem elegendő egy pozíció elnyeréséhez. Ehhez kíván segítséget nyújtani a rendezvény - olvasható az MTI-hez eljuttatott tájékoztatóban. A cégek napján 22 cég vezetői tartanak előadásokat arról, hogy egy pályakezdő diák hogyan jelentkezzen a kiszemelt munkahelyre, milyen a kiválasztási rendszer, milyen karriert futhat be náluk, milyen képességeket, végzettséget várnak el az egyes szakterületeken. Az előadók köre igen széles: a nonprofit szervezetek, a kis-és középvállalkozások mellett nagy multicégek, illetve egy bank képviselőivel is találkozhatnak az érdeklődők. Az előadások párhuzamosan, egyszerre több teremben zajlanak csütörtök délután. A program interaktív, az előadások után a hallgatók feltehetik kérdéseiket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!