Hírek

2008.02.29. 16:05

Fidelitas - Gyurcsány-álarcos aktivisták utcai akciója

Gyurcsány-álarcos aktivistákkal tiltakozott pénteken a Fidelitas a Deák Ferenc téren a "miniszterelnök hazugságai" ellen - az akcióról Ágh Péter, a Fidelitas alelnöke számolt be az MTI-nek.

BAMA

A politikus elmondta: a húsz fekete öltönyös, álarcos aktivista mindegyike transzparenst tartott maga elé, amelyre Gyurcsány Ferenc egy-egy jellemző kijelentését írták fel, többek között az őszödi beszédből. Ágh Péter szerint Gyurcsány Ferenc kijelentései és a valóság közötti különbségre akarták felhívni a figyelmet, és arra, hogy a miniszterelnök mondatai egymás ellen fordították a társadalom különböző csoportjait.

A mai fiatalok egy "elfelejtett, átvert, elküldött nemzedék" - fogalmazott a Fidelitas alelnöke, utalva arra, hogy Gyurcsány Ferenc még ifjúsági és sportminiszterként ígéretet tett az ifjúsági törvény megalkotására, de ebből semmi sem lett, majd miniszterelnökként - minden ígéret ellenére - bevezette a tandíjat.Ágh Péter hangsúlyozta: a fiatalok a március 9-i népszavazáson  együtt mondhatnak igent a hazugságok eltörlésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!